Om oss

SOS Uten Grenser er et reklame- og informasjonsbyrå med flere års erfaring innen medlemsrekruttering for humanitært arbeid. Med profesjonelle etterforskere så finner vi hastesakene og krisesituasjonene blant hundrevis av humanitære organisasjoner som vi mener trenger umiddelbar støtte og ekstra oppmerksomhet.
 

VI sender ut hastesakene som Informasjons- og nyhetsbrev via e-post 4 ganger iløpet av året. Dette gir medlemmene våres muligheten til å holde seg oppdatert, støtte flere ulike saker, og variere mellom et spekter av organisasjoner.

 


 

Målet er å bygge et samfunn av engasjerte mennesker som er interessert i å vite mer om humanitært arbeid, dele informasjon som kan brukes til å promotere ulike hastesaker, og fremme organisasjonene som gjør et godt arbeid og er godkjent av Innsamlingskontrollen.

Dette gjør SOS Uten Grenser ved stand, dør til dør, og gate rekruttering. Inntektene vi får inn fra våre medlemmer går til innsamlingsaksjoner som vi selv oppretter for de ulike krisesakene som vi velger å støtte iløpet av året. Donasjonene vi gir til humanitært arbeid kan sjekkes og kontrolleres med organisasjonene, eller ved å kontakte oss direkte.

 

Kontakt

Adresse:
Edvard Griegs veg,
Postboks 17, 2061,
Gardermoen.

Tlf:
911 28 544

E-post: 
post@sosutengrenser.com

 

Kampanjer