Om oss

SOS Uten Grenser er et reklame- og kommunikasjonsbyrå med flere års erfaring innen medlemsrekruttering for humanitært arbeid. Med profesjonelle etterforskere så finner vi hastesakene og krisesituasjonene blant hundrevis av humanitære organisasjoner som vi mener trenger umiddelbar støtte og ekstra oppmerksomhet.

Hastesakene sender vi ut som Informasjons- og nyhetsbrev via e-post ca. 4 ganger iløpet av året. Dette gir medlemmene våres muligheten til å holde seg oppdatert og støtte flere saker, med større variasjon av organisasjoner og det ulike arbeidet de utfører, i løpet av ett år.

 


 

Målet er å bygge et samfunn av engasjerte mennesker som er interessert i å vite mer om humanitært arbeid, dele informasjon som kan brukes til å promotere ulike hastesaker, og fremme organisasjoner som gjør et godt arbeid (Veldedighet uten restriksjoner).

Dette gjør SOS Uten Grenser ved stand, dør til dør, og gate rekruttering. En del av inntektene vi får inn fra våre medlemmer går til lokale innsamlingsaksjoner, som vi selv oppretter for de ulike krisesakene som vi velger å støtte iløpet av året. Donasjonene vi gir til humanitært arbeid kan sjekkes og kontrolleres direkte med organisasjonene, da vi kan ikke registreres i Innsamlingskontrollen. Dette kan også sjekkes ved å sende oss, eller organisasjonene en mail, eller ringe inn via telefon.

 

Kontakt

Adresse:
Dyre Halses Gate,
7042, Trondheim.

Tlf:
911 28 544

E-post: 
post@sosutengrenser.com

 

Kampanjer